Rohkema info nägemiseks:

FOURINGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 443; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FOURINGS OÜ kohta arvamuslugu!"

FOURINGS OÜ hetkeolukord

Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Fourings OÜ on Eestis registreeritud ja tegutsev äriühing alates 09.03.2022. Fourings OÜ peamiseks tegevusalaks on investeeringute haldamine Audide müügi ja teenindamisega ning kinnisvara rentimise ja haldamisega seotud tütarettevõttetes.

100% Al Mare Auto OÜ - AUDI AG toodete maaletooja.

100% Reval Auto Esindused OÜ - uute ja kasutatud sõiduautode ostu-müügi, järelteeninduse, garantiiremondi, varuosade ja tarvikute müügiga tegelev ettevõte. Reval Auto Esindused OÜ tegutseb

Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares. Kuressaare on lisaks ka Volkswageni ja Škoda ametlik teeninduspartner.

Pärnu esindus on ametlik müügi ja teeninduspartner Citroenile ja KIA-le ning teeninduspartner Škodale.

100% HPT Property OÜ – omab ja haldab kolme autokeskuse äriruume.

Fourings OÜ juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele ei makstud tasu 2022 aastal.

2022 aasta konsolideeritud müügitulu oli 44 774 tuhat eurot, millest 82 % autode müük, 13 % varuosade müük, 5 % teeninduse müük. Fourings OÜ konsolideeritud 2022 aasta kasumiks kujunes 2 924 tuhat eurot.

Fourings OÜ ise 2022 aastal müügitulu ei teeninud.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline ega majandustegevus tsükliline, samuti ei oma valuutariskid mõju tegevusele. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Vaatamata üldisele majanduslangusele Eestis, suutsid 2022 aastal tütarettevõtted kasvatada käivet ja kasumit. Ukraina kriisi mõju ettevõtte edasisele tegevusele ja äritulemusele ei saa juhtkond prognoosida 2023 aastaks.

E maettevõtja olulisemad finantsnäitajad 31.12.22

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 187

Aktivate tulukus (ROA) 0%

Omakapitali tulukus (ROE) 0%

Selgitused

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:  Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustised  Aktivate tulukus = puhaskasum/aktivate keskmine jääk*100  Omakapitali tulukus= puhaskasum/omakapital*100

FOURINGS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.